Colleges & Masterclasses ter bewustwording met blik-verruimende en grensverleggende thema's 
- Want bewustwording is voor iedereen

Welkom op de website van de Bewuste Zaak.

U treft hier informatie aan over lezingen, colleges en masterclasses ter bewustwording met tal van blik verruimende en grensverleggende onderwerpen , boeiende gastsprekers en het actuele programma voor 2024

U kunt natuurlijk ook de Facebookpagina van de Bewuste Zaak bezoeken voor meer details over de colleges, lezingen en masterclasses en tal van inspirerende boodschappen, interviews, video's etc.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Bewuste Zaak of heeft u een vraag, tip of suggestie voor een lezing , college of masterclass, laat het ons weten via het contactformulier op deze pagina.

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wet (de AVG of GDPR ) ingegaan. Indien u reeds een nieuwsbrief ontving bent u via email benaderd om opnieuw uw akkoord daarvoor te geven. Mocht u zich afgemeld hebben maar later bedenken of er is iets misgegaan dan kunt u via de contact pagina op deze website alsnog kenbaar maken dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. We zorgen er dan voor dat u voor de volgende lezing weer een persoonlijk uitnodiging via email ontvangt . 

Graag tot ziens op een van de inspirerende avonden van de Bewuste Zaak.